Onze praktijk

de verloskundigen van verloskundigenpraktijk Mamaisa uit Rotterdam

Mamaisa verloskunde is een kleinschalige verloskundigenpraktijk in Rotterdam. Bij Mamaisa verloskunde werken er twee vaste verloskundigen: Mirjam Moentadj en Louissienne Troncon. De praktijk heeft twee spreekuurlocaties, de eerste is gevestigd in het Centrum voor Gezondheid en Welzijn in Rotterdam-West.
De tweede in het Gezondheidscentrum Tarwezigt in Rotterdam-Zuid.

Tijdens je zwangerschap, de geboorte en de kraamperiode, zal je door een van ons begeleid worden. Gedurende de zwangerschapscontroles waarin wij ruim de tijd voor jou nemen, hebben we aandacht voor jouw zwangerschap, jouw bevalling, jouw kraamtijd en alle andere dingen die jou bezighouden.

We streven ernaar om een warme vertrouwensband met jou en je partner op te bouwen. Een vertrouwensband waarin je je op je gemak voelt, je jezelf kan zijn en er alle ruimte is om jouw wensen en behoeften te bespreken. Hierin is er ook ruimte voor autonomie en respect voor grenzen. We zien onszelf als bewakers van het wonderlijke natuurlijke proces van zwanger zijn, baren en het verzorgen van je baby.

Bij Mamaisa verloskunde krijg je:

  • Warme en professionele zorg tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd;
  • Twee vaste verloskundigen;
  • Zorg aangepast op jouw behoeften;
  • Een half uur tot een uur de tijd per zwangerschapscontrole;
  • Basis en medische echo’s binnen de praktijk;
  • Goede voorbereiding op de bevalling;
  • Continue begeleiding tijdens de bevalling vanaf het moment dat jij het nodig hebt;
  • Begeleiding in het kraambed voor jou, je partner en je kind(deren);
  • Ruimte voor autonomie en respect voor grenzen;
  • Wij zijn meertalig: Nederlands, Engels, Spaans en Papiaments;

 

Verloskundige Mamaisa Mirjam

Mirjam Moentadj

Ik ben Mirjam Moentadj, moeder van drie kinderen en vroedvrouw. Ik heb de praktijk genoemd naar Mama Aisa, de Surinaamse moeder aarde. Dat heeft te maken met mijn Surinaamse roots, maar vooral met waar Mama Aisa voor staat: leven, kracht, dragen en gedragen worden. Voor mij symboliseert Mama Aisa de kracht die vrouwen bezitten om hun baby te dragen, te baren en te verzorgen.

Lees Meer

Louissienne Troncon

Ik ben Louissienne Troncon, vroedvrouw en verpleegkundige. Al sinds ik op de basisschool zat wist ik het: ik wil vroedvrouw worden. Als jong meisje vond ik alles rondom de zwangerschap en geboorte interessant. Deze interesse groeide naarmate ik ouder werd. In totaal heb ik 10 jaar in de ouderenzorg gewerkt. En nu heb ik besloten me volledig te richten op mijn passie om als verloskundige te werken. Dit in Rotterdam, de stad waar ik ben geboren en getogen.

Lees Meer

Verloskundige Mamaisa louisienne